Recensies

Schrijf hier een recensie over Cote de Boes

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
80 berichten.
Melissa Kuyper Melissa Kuyper schreef op 11 september 2023 om 13:15
Vorige week hebben we een afdelingsuitje georganiseerd bij Bravilor. Hiervoor hadden wij Jeroen uitgenodigd om een masterclass te geven en ons de fijne kleepjes van het BBQ'en uit te leggen. Het was een erg geslaagde dag met uitleg over het BBQ'en, tussendoor deden we nog wat zelf georganiseerde activiteiten en we hebben heerlijk gegeten. Een echte aanrader, bedankt!
Chris Chris schreef op 10 september 2023 om 12:18
Voor het vrijgezellenfeestje van mijn broer wilden we een super afsluiting hebben met lekkere bbq gerechten en een masterclass. Niks minder dan gelukt met de 2 toppers Jeroen & Bart. Leuke humor & ware entertainers. Goed en strak contact met Jeroen die ook voor een top locatie zorgde bij de scrapyard in alkmaar. Erg leuke locatie! Ook het vlees was van goede kwaliteit, net als de tips & tricks voor het bbqen. Een echte aanrader!! En bedankt.
Bouwbedrijf Appelman, Anna Paulowna Bouwbedrijf Appelman, Anna Paulowna schreef op 8 september 2023 om 13:38
Het was al weer de derde keer dat Cote de Boes onze jaarlijkse bouwvak bbq heeft verzorgd. Dat zegt genoeg!
Olof Schuur installatiebedrijf Olof Schuur installatiebedrijf schreef op 28 juli 2023 om 09:15
Bij Olof Schuur proberen we voor de kermis-BBQ altijd iets bijzonders te organiseren. Dat is dit jaar ook weer gelukt! Jeroen en Lennart hebben een aantal heerlijke vleesgerechten gemaakt en ook heerlijke salade bereid. We werden volledig ontzorgt, borden bestek alles was meegenomen. Perfect voor elkaar. Zelfs onze zeer kritische top BBQ-ers konden de goed bereide, mooie stukken, vlees erg waarderen. Echt een aanrader!!
Talitha Hunnik van Boulder Detachering Talitha Hunnik van Boulder Detachering schreef op 18 juli 2023 om 11:41
Op 6 juli waren Jeroen en Bart bij ons op werk voor de barbecue. Niks dan lof! Alles was super lekker en ook echt een beleving. En dat terwijl we zelf best kritisch zijn - we wilden per se niet een 'gewone' barbecue maar écht lekker eten. Ik kan dit 100% aanbevelen. Flexibel en snel in contact, duidelijk, heel aardig.
Roderick Roderick schreef op 3 juli 2023 om 20:41
Afgelopen zaterdag een perfecte BBQ georganiseerd door de heren van Cote de Boes. Erg vriendelijk en flexibel. Geweldig lekker eten (inclusief een vega en kinder menu). Keurig opgeruimd achteraf. Bij een volgend event zullen we zeker weer met Cote de Boes contact opnemen.
Paul Tolboom Paul Tolboom schreef op 30 juni 2023 om 16:27
Afgelopen zaterdag een BBQ georganiseerd voor de 20ste verjaardag van onze zoon. Jeroen en Bart hebben de BBQ verzorgd, wat top! Naast de heerlijke bereiding van vlees, vis en groenten, waren zij een verlengstuk van de feestvreugde. De volgende keer vraag ik ze zeker weer :-).
Michel Michel schreef op 9 juni 2023 om 20:18
Afgelopen woensdag hebben we ons team-uitje afgesloten in eigen achtertuin met een BBQ / Workshop verzorgd door Cote de Boes. Vooraf goed meegedacht, duidelijke communicatie en erg vriendelijk. Vlees, vis en gevogelte werden perfect bereid bereid met een duidelijke uitleg. Heel erg lekker en zeker ook leerzaam; Een echte aanrader!
Dennis Loef Dennis Loef schreef op 6 juni 2022 om 20:50
Jeroen heeft ons laten genieten van een uitgelezen bbq menu perfect getimed en zeer smakelijk. Alle overheerlijke gerechten werden ter plekke bereid in de spat zuivere mobiele keuken. Hoogstaande kwaliteit voor een betaalbare prijs met humor doorspekt en zo smakelijk dat zogenaamde smaakmakende sauzen absoluut niet nodig waren. Dank je wel Jeroen voor het onvergetelijk maken van het 45 jarig huwelijk van mijn vrienden Tjeerd en Ineke.
Jacinta Donkers Jacinta Donkers schreef op 20 mei 2022 om 04:33
Voor ons foodtruck festival hebben wij oa Jeroen en zijn collega’s uitgenodigd om het eten te verzorgen. Vooraf werd er heel goed met ons meegedacht over de gerechten en de hoeveelheden. Alles was tip top in orde en iedereen heeft genoten van het heerlijke eten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Léon vd Born Léon vd Born schreef op 7 november 2021 om 11:25
Een echte aanrader om onbezorgd te kunnen feesten terwijl de mannen het heerlijke eten verzorgen. Alleen maar positieve reacties ook van onze gasten. Perfect!
Rein Rein schreef op 15 oktober 2021 om 09:42
Afgelopen week deze Masterclass BBQ gevolgd met ons team. Het was een zeer geslaagd teamuitje. De masterclass was verrassend, leerzaam en bracht ons veel praktische tips. Jeroen en zijn collega weten op een inspirerende en interactieve manier iedereen mee te nemen. Daarbij levert hij ook nog kwaliteitsvlees, wat de BBQ helemaal compleet maakt. Zeker een aanrader!!
Jack Van Hofwegen Jack Van Hofwegen schreef op 17 september 2021 om 14:12
we hadden voor ons bedrijf Verfgroothandel Plug Cote de boes ingehuurd om de barbecue op ons bedrijf te verzorgen. Jeroen en Lennart hadden alles prima verzorgd. Stokbrood met heerlijke salades en natuurlijk een heerlijk stukje vlees. Top gedaan mannen.
Wendy Wendy schreef op 12 augustus 2021 om 06:43
Onlangs een zeer geslaagde ladies only BBQ masterclass gevolgd bij Cote de Boes met heerlijke gerechten en een hoop gezelligheid. Zeker een aanrader!
Boudewijn hosmus Keukenambacht Boudewijn hosmus Keukenambacht schreef op 27 juli 2021 om 22:23
Voor onze vakantiesluiting een heerlijke bbq voor ons team. Heerlijke salades, mooie stukjes vlees en vega gerechten. Lekker meegedacht met de toetjes ook voor de kids. Mannen, het was perfect voor elkaar , zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor allen!!
Corinne Corinne schreef op 18 juli 2021 om 20:22
Voor de tweede keer met ons Timmer familiefeest Cote de Boes ingehuurd. Vlees, vis en vega, iedereen vond het weer heerlijk smaken. Twee salades erbij en lekkere stokbroden. Er was genoeg voor iedereen en het was prima voor elkaar. Jeroen en Laszlo, bedankt en tot een volgende keer.
Robert Bak Robert Bak schreef op 9 juli 2021 om 15:09
Voor onze zomer bedrijfs barbecue hadden we dit jaar maar liefst 80 gasten. Cote de Boes gevraagd deze te verzorgen en die kwamen met een 5 gangen barbecue menu wat bij iedereen als top werd ervaren. Het zag er zeer professioneel uit en werden geheel ontzorgd deze avond.
Dick Dick schreef op 28 juni 2021 om 16:07
Voor ons 25 jarige huwelijk hadden we Jeroen als special guest. Iedereen heeft meer dan genoten van de presentatie, het heerlijk malse vlees en niet te vergeten een zalm om op te zuigen. Zeer geslaagd en iedereen dolenthousiast. Een aanrader.
Dick Dick schreef op 28 juni 2021 om 12:31
Afgelopen vrijdag een BBQ met mijn collega’s gehad die verzorgd was door Jeroen. Niet alleen ik maar werkelijk iedereen was onder de indruk! De presentatie, smaak, malsheid van het vlees…alles was perfect! Van mijn kant vond ik Jeroen ook heel prettig in de omgang met betrekking tot de organisatie hiervan. Een absolute aanrader, Jeroen bedankt !
Frank Frank schreef op 4 juni 2021 om 12:21
Afgelopen week een BBQ op locatie gehad, perfect verzorgt door Jeroen. Heerlijk stukjes versbereid vlees met een overheerlijke salade erbij, wij konden lekker genieten terwijl Jeroen ons compleet ontzorgde!

 
 

× Hoe kan ik je helpen?