Recensies

Schrijf hier een recensie over Cote de Boes

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
72 berichten.
Dennis Loef Dennis Loef heeft geschreven op 6 juni 2022 om 20:50
Jeroen heeft ons laten genieten van een uitgelezen bbq menu perfect getimed en zeer smakelijk. Alle overheerlijke gerechten werden ter plekke bereid in de spat zuivere mobiele keuken. Hoogstaande kwaliteit voor een betaalbare prijs met humor doorspekt en zo smakelijk dat zogenaamde smaakmakende sauzen absoluut niet nodig waren. Dank je wel Jeroen voor het onvergetelijk maken van het 45 jarig huwelijk van mijn vrienden Tjeerd en Ineke.
Jacinta Donkers Jacinta Donkers heeft geschreven op 20 mei 2022 om 04:33
Voor ons foodtruck festival hebben wij oa Jeroen en zijn collega’s uitgenodigd om het eten te verzorgen. Vooraf werd er heel goed met ons meegedacht over de gerechten en de hoeveelheden. Alles was tip top in orde en iedereen heeft genoten van het heerlijke eten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Léon vd Born Léon vd Born heeft geschreven op 7 november 2021 om 11:25
Een echte aanrader om onbezorgd te kunnen feesten terwijl de mannen het heerlijke eten verzorgen. Alleen maar positieve reacties ook van onze gasten. Perfect!
Rein Rein heeft geschreven op 15 oktober 2021 om 09:42
Afgelopen week deze Masterclass BBQ gevolgd met ons team. Het was een zeer geslaagd teamuitje. De masterclass was verrassend, leerzaam en bracht ons veel praktische tips. Jeroen en zijn collega weten op een inspirerende en interactieve manier iedereen mee te nemen. Daarbij levert hij ook nog kwaliteitsvlees, wat de BBQ helemaal compleet maakt. Zeker een aanrader!!
Jack Van Hofwegen Jack Van Hofwegen heeft geschreven op 17 september 2021 om 14:12
we hadden voor ons bedrijf Verfgroothandel Plug Cote de boes ingehuurd om de barbecue op ons bedrijf te verzorgen. Jeroen en Lennart hadden alles prima verzorgd. Stokbrood met heerlijke salades en natuurlijk een heerlijk stukje vlees. Top gedaan mannen.
Wendy Wendy heeft geschreven op 12 augustus 2021 om 06:43
Onlangs een zeer geslaagde ladies only BBQ masterclass gevolgd bij Cote de Boes met heerlijke gerechten en een hoop gezelligheid. Zeker een aanrader!
Boudewijn hosmus Keukenambacht Boudewijn hosmus Keukenambacht heeft geschreven op 27 juli 2021 om 22:23
Voor onze vakantiesluiting een heerlijke bbq voor ons team. Heerlijke salades, mooie stukjes vlees en vega gerechten. Lekker meegedacht met de toetjes ook voor de kids. Mannen, het was perfect voor elkaar , zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor allen!!
Corinne Corinne heeft geschreven op 18 juli 2021 om 20:22
Voor de tweede keer met ons Timmer familiefeest Cote de Boes ingehuurd. Vlees, vis en vega, iedereen vond het weer heerlijk smaken. Twee salades erbij en lekkere stokbroden. Er was genoeg voor iedereen en het was prima voor elkaar. Jeroen en Laszlo, bedankt en tot een volgende keer.
Robert Bak Robert Bak heeft geschreven op 9 juli 2021 om 15:09
Voor onze zomer bedrijfs barbecue hadden we dit jaar maar liefst 80 gasten. Cote de Boes gevraagd deze te verzorgen en die kwamen met een 5 gangen barbecue menu wat bij iedereen als top werd ervaren. Het zag er zeer professioneel uit en werden geheel ontzorgd deze avond.
Dick Dick heeft geschreven op 28 juni 2021 om 16:07
Voor ons 25 jarige huwelijk hadden we Jeroen als special guest. Iedereen heeft meer dan genoten van de presentatie, het heerlijk malse vlees en niet te vergeten een zalm om op te zuigen. Zeer geslaagd en iedereen dolenthousiast. Een aanrader.
Dick Dick heeft geschreven op 28 juni 2021 om 12:31
Afgelopen vrijdag een BBQ met mijn collega’s gehad die verzorgd was door Jeroen. Niet alleen ik maar werkelijk iedereen was onder de indruk! De presentatie, smaak, malsheid van het vlees…alles was perfect! Van mijn kant vond ik Jeroen ook heel prettig in de omgang met betrekking tot de organisatie hiervan. Een absolute aanrader, Jeroen bedankt !
Frank Frank heeft geschreven op 4 juni 2021 om 12:21
Afgelopen week een BBQ op locatie gehad, perfect verzorgt door Jeroen. Heerlijk stukjes versbereid vlees met een overheerlijke salade erbij, wij konden lekker genieten terwijl Jeroen ons compleet ontzorgde!
Yvonne Yvonne heeft geschreven op 7 september 2020 om 17:36
Gisteren een workshop bijgewoond. Ik moet zeggen dat het top geregeld was, vlees van zeer goede kwaliteit, duidelijke uitleg over de kolen direct/indirect grillen en juiste temperaturen te gebruiken. Het was zeer leuk opgezet en ondanks de regen super gezellig. Voor herhaling vatbaar...
Theo Theo heeft geschreven op 7 september 2020 om 06:52
in 1 woord. UITSTEKEND absoluut een aanrader.
Gijs Gijs heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 12:48
we hadden een workshop voor 25 personen in Noordwijkerhout. We waren erg tevreden en hoorde van de gasten allemaal positieve reacties. Men vond vooral heel fijn dat jullie flexibel waren en aanvoelden wanneer/hoeveel behoefte er was aan de workshop/woordje. En het vlees was absoluut heerlijk. Goede set-up ook met de balie voor uitserveren en het tentje. Thanks!
Stefan Blokmaker Stefan Blokmaker heeft geschreven op 28 juli 2020 om 17:02
Afgelopen zondag een workshop bijgewoond. Was heel erg leuk, gezellig en leerzaam. De variatie van de vleessoorten is erg groot. Er is behoorlijk wat aan bod gekomen en het was heerlijk om alles te proeven. Vlees en vis waren ook van hoge kwaliteit. De workshop is echt een aanrader vooral omdat de kosten niet hoog zijn.
Nardi Nardi heeft geschreven op 25 juli 2020 om 12:52
Afscheidsfeest met 15 vrouwen. Niet alleen vlees maar ook heerlijke vegetarische gerechten en niet te vergeten een heerlijk toetje. We hebben voortreffelijk gegeten. Iedereen was enthousiast. Cote de Boes een echte aanrader, Jeroen bedankt!
Annemieke Annemieke heeft geschreven op 17 januari 2020 om 09:22
20 december kerstdiner met alle collega's. Tsjonge wat was het weer heerlijk, we hebben weer genoten! Dank je wel en tot een volgende keer!
Frank Frank heeft geschreven op 2 september 2019 om 17:48
Zaterdag 31 augustus een top verjaardags barbecue met 20 gasten gehad! Bedankt Cote de Boes voor de service en het lekkere eten. Iedereen was erg positief. Mochten wij in de toekomst nog een gelegenheid hebben waar een barbecue catering nodig is dan komen wij zeker bij jullie terug. Groet, Frank
Esther Brouwer Esther Brouwer heeft geschreven op 24 augustus 2019 om 17:24
We hebben een prachtfeest gehad ondanks de stormachtige windvlagen. Jouw tent was ertegen bestand en het eten was geweldig! Veel positieve reacties van onze gasten. Bedankt Jeroen voor de goede zorgen. Cote de Boes zeker een aanrader!

 
 

× Hoe kan ik je helpen?