Recensies

Schrijf hier een recensie over Cote de Boes

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
91 berichten.
Brandweer Anna Paulowna Brandweer Anna Paulowna schreef op 23 juli 2024 om 09:23
Cote de Boes heeft bij ons gisteravond een prachtige bbq ervaring gebracht, heerlijke gerechten tot in de puntjes doordacht, en geserveerd met uiterste passie! Bedankt voor jullie culinaire avond bij ons op de brandweerkazerne!
Chris Van der pauw Chris Van der pauw schreef op 11 juli 2024 om 15:10
ik had jeroen gevraagd om het eten voor me verjaardag te verzorgen en ondanks dat het weer niet mee zat is dit uitstekend gelukt de salades en stokbrood smaakte prima en het vlees en vis van de bbq was ook heerlijk voor herhaling vatbaar
A&M ICT Beheer A&M ICT Beheer schreef op 10 juli 2024 om 12:55
Wij hebben Jeroen al een aantal keer gevraagd voor onze zomer BBQ voor het personeel. Dit keer ook weer super verzorgd met mooie stukken vlees en een lekkere salade. Niet alleen het eten is goed maar het gezelschap van Jeroen en collega kan je er ook wel bij hebben! Een echte aanrader dus!
Geert en Ellyne Geert en Ellyne schreef op 27 juni 2024 om 19:28
Op 21 Juni heeft Jeroen met zijn team het eten voor onze bruiloft verzorgd voor ongeveer 65 man. Het eten was heerlijk! Van tevoren hebben wij goed contact gehad over onze wensen en hoe wij het voor ons zagen. Jeroen heeft hier goed in meegedacht. Een heerlijke mix van groente, vlees en salades. We hebben uitgebreid gegeten en het voelde als een luxe 6 gangen diner. Bedankt voor jullie harde werk, en het heerlijke eten. Een echte aanrader voor op een bruiloft! Gr, Geert en Ellyne
Anton/Tineke Broekema Anton/Tineke Broekema schreef op 14 juni 2024 om 07:29
9 juni hadden we een verjaardag te vieren en Jeroen met team kwam ons voorzien van lekkers. Er kwam een tent en barbecues wat een heel sfeervol geheel was . Wij hebben allen heerlijk gegeten en de salades waren ook top, zo lief dat je dochter zo enthousiast de caprese aan het maken was . Jeroen iedereen heeft gesmuld, vele positieve reacties hebben we gekregen. Zeker een aanrader. Dank je wel Anton en Tineke Broekema
Miranda Miranda schreef op 13 juni 2024 om 18:32
Voor mijn verjaardagsfeest op zaterdag 8 juni hadden de mannen van Cote de Boes een heerlijke bbq verzorgd voor 100 personen en het was super voor elkaar. Heb om me heen vd gasten alleen maar lovende woorden gehoord en heb menig keer te horen gekregen dat ze nog nooit zulk lekker vlees hadden geproefd dus mannen het was TOP en zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor een onvergetelijk feest
Ron en Marja de Nijs Ron en Marja de Nijs schreef op 30 mei 2024 om 23:00
Zaterdag 25 mei hebben de mannen van Cote de Boes een heerlijke BBQ voor ons verzorgd. Alles was super verzorgd en overheerlijk, zeker een aanrader!! Mannen bedankt!!
Willem en Jacqueline de Graaf Willem en Jacqueline de Graaf schreef op 19 februari 2024 om 20:53
Zaterdag 17 feb verzorgde Jeroen voor een vriendengroep van 15 personen, een BBQ bij ons aan huis. Jeroen bewees dat kou geen belemmering voor een geslaagde barbecue is. We hebben allemaal echt genoten van het heerlijke vlees en de salade. Nogmaals: "Dankjewel Jeroen"!
Samantha Samantha schreef op 14 november 2023 om 16:47
Op 5 oktober hebben wij Jeroen uitgenodigd voor een compleet verzorgde BBQ voor ons personeel van Bray Controls in Heerhugowaard. Nadat we eerdere jaren alles zelf deden (inclusief het aan laten branden) was het nu tijd om eens een wat luxere BBQ te organiseren. En of het luxe was! Heerlijke stukken vlees, gevogelte en vis, een pastasalade waarbij het bord nog net niet werd schoon gelikt en ruime keuze stokbroden met zelfgemaakte kruidenboter. Ik heb eerlijk waar alleen maar positieve reacties gehoord, het enige vervelende is dat we tot volgend jaar moeten wachten tot de volgende personeelsbbq 😉 Maar dan vragen we zeker weten Jeroen weer!
Miranda Miranda schreef op 12 november 2023 om 10:11
Voor mijn verjaardag afgelopen vrijdag had ik Jeroen gevraagd om het eten te verzorgen.Het was fantastisch . Heerlijk eten en alles mooi op tijd en erg gezellig . Zeker voor herhaling vatbaar
Rick timmer Rick timmer schreef op 15 september 2023 om 11:21
Zaterdag 9 september hadden wij Jeroen uitgenodigd bij brandweer Breezand voor een volledig verzorgd bbq, alles was tip top voor elkaar en het vlees was echt heerlijk!! Erg gezellige en leuke dag gehad!! Jeroen namens Brandweer Breezand bedankt!!
Melissa Kuyper Melissa Kuyper schreef op 11 september 2023 om 13:15
Vorige week hebben we een afdelingsuitje georganiseerd bij Bravilor. Hiervoor hadden wij Jeroen uitgenodigd om een masterclass te geven en ons de fijne kleepjes van het BBQ'en uit te leggen. Het was een erg geslaagde dag met uitleg over het BBQ'en, tussendoor deden we nog wat zelf georganiseerde activiteiten en we hebben heerlijk gegeten. Een echte aanrader, bedankt!
Chris Chris schreef op 10 september 2023 om 12:18
Voor het vrijgezellenfeestje van mijn broer wilden we een super afsluiting hebben met lekkere bbq gerechten en een masterclass. Niks minder dan gelukt met de 2 toppers Jeroen & Bart. Leuke humor & ware entertainers. Goed en strak contact met Jeroen die ook voor een top locatie zorgde bij de scrapyard in alkmaar. Erg leuke locatie! Ook het vlees was van goede kwaliteit, net als de tips & tricks voor het bbqen. Een echte aanrader!! En bedankt.
Bouwbedrijf Appelman, Anna Paulowna Bouwbedrijf Appelman, Anna Paulowna schreef op 8 september 2023 om 13:38
Het was al weer de derde keer dat Cote de Boes onze jaarlijkse bouwvak bbq heeft verzorgd. Dat zegt genoeg!
Olof Schuur installatiebedrijf Olof Schuur installatiebedrijf schreef op 28 juli 2023 om 09:15
Bij Olof Schuur proberen we voor de kermis-BBQ altijd iets bijzonders te organiseren. Dat is dit jaar ook weer gelukt! Jeroen en Lennart hebben een aantal heerlijke vleesgerechten gemaakt en ook heerlijke salade bereid. We werden volledig ontzorgt, borden bestek alles was meegenomen. Perfect voor elkaar. Zelfs onze zeer kritische top BBQ-ers konden de goed bereide, mooie stukken, vlees erg waarderen. Echt een aanrader!!
Talitha Hunnik van Boulder Detachering Talitha Hunnik van Boulder Detachering schreef op 18 juli 2023 om 11:41
Op 6 juli waren Jeroen en Bart bij ons op werk voor de barbecue. Niks dan lof! Alles was super lekker en ook echt een beleving. En dat terwijl we zelf best kritisch zijn - we wilden per se niet een 'gewone' barbecue maar écht lekker eten. Ik kan dit 100% aanbevelen. Flexibel en snel in contact, duidelijk, heel aardig.
Roderick Roderick schreef op 3 juli 2023 om 20:41
Afgelopen zaterdag een perfecte BBQ georganiseerd door de heren van Cote de Boes. Erg vriendelijk en flexibel. Geweldig lekker eten (inclusief een vega en kinder menu). Keurig opgeruimd achteraf. Bij een volgend event zullen we zeker weer met Cote de Boes contact opnemen.
Paul Tolboom Paul Tolboom schreef op 30 juni 2023 om 16:27
Afgelopen zaterdag een BBQ georganiseerd voor de 20ste verjaardag van onze zoon. Jeroen en Bart hebben de BBQ verzorgd, wat top! Naast de heerlijke bereiding van vlees, vis en groenten, waren zij een verlengstuk van de feestvreugde. De volgende keer vraag ik ze zeker weer :-).
Michel Michel schreef op 9 juni 2023 om 20:18
Afgelopen woensdag hebben we ons team-uitje afgesloten in eigen achtertuin met een BBQ / Workshop verzorgd door Cote de Boes. Vooraf goed meegedacht, duidelijke communicatie en erg vriendelijk. Vlees, vis en gevogelte werden perfect bereid bereid met een duidelijke uitleg. Heel erg lekker en zeker ook leerzaam; Een echte aanrader!
Dennis Loef Dennis Loef schreef op 6 juni 2022 om 20:50
Jeroen heeft ons laten genieten van een uitgelezen bbq menu perfect getimed en zeer smakelijk. Alle overheerlijke gerechten werden ter plekke bereid in de spat zuivere mobiele keuken. Hoogstaande kwaliteit voor een betaalbare prijs met humor doorspekt en zo smakelijk dat zogenaamde smaakmakende sauzen absoluut niet nodig waren. Dank je wel Jeroen voor het onvergetelijk maken van het 45 jarig huwelijk van mijn vrienden Tjeerd en Ineke.

 
 

× Hoe kan ik je helpen?