Recensies

Schrijf hier een recensie over Cote de Boes

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
67 berichten.
Kate Kate heeft geschreven op 26 juni 2016 om 15:41
Gister een barbecue gehad en de chef kok was Jeroen! Normaal ben ik niet echt een vlees eter maar hier kon ik geen genoeg van krijgen!! Vlees was van zeer goede kwaliteit want dat proef je! Op naar het volgende barbecue feestje!!!!!
VDR VDR heeft geschreven op 22 mei 2016 om 11:26
Vrijdag 20 mei een bbq op het werk bij VDR gehad. Jeroen had het super verzorgt. Wat een heerlijk vlees. Super goed bereid. Het was een top avondje. Voor herhaling vatbaar.
B krijger B krijger heeft geschreven op 9 mei 2016 om 20:01
Zaterdag 7 mei een workshop van CoteDeBoes gehad. Het was zeer professioneel opgezet en goed verzorgd! Het vlees was van top kwaliteit en er wordt heel hygiënisch gewerkt!
Den Houdijker Vlees Den Houdijker Vlees heeft geschreven op 25 april 2016 om 12:42
Het was voor ons een demo/proeverij in een buurtwinkel wat allemaal op hele korte termijn geregeld moest worden en Jeroen was erg flexibel en dat was erg fijn. We kregen goede reacties terug van de consumenten nadat ze het vlees geproefd hadden bij Jeroen! Hij was voor ons de juiste man die goed het verhaal van het vlees communiceerde naar de consumenten toe. We hopen in de toekomst weer een beroep op Jeroen te kunnen doen!
E. Broekhuizen E. Broekhuizen heeft geschreven op 28 februari 2016 om 17:50
Wij hebben heerlijk genoten van de barbecue die Jeroen bij ons thuis verzorgde. Fijn om zelf je handen vrij te hebben. En we kregen veel complimenten van onze gasten, die onder de indruk waren van de gerechten en hun bereiding.
Fam. Vermaas Fam. Vermaas heeft geschreven op 24 februari 2016 om 08:41
Van de zomer hadden wij een tuinfeest. Jeroen heeft het vlees verzorgd wat watertandend lekker was. Iedereen was zeer te spreken over het vlees maar ook over Jeroen. Het is een genot om te kijken hoe hij dit alles bereid. Jeroen is ook zeer attent naar mijn gasten geweest en dat vond ik als gastvrouw prettig.
S. Distel S. Distel heeft geschreven op 16 februari 2016 om 12:18
Fantastische barbecue verzorgd voor ons bedrijf door Jeroen. Voor in totaal 35 personen was het allemaal goed geregeld en hadden we er helemaal geen omkijken naar. Heerlijk vlees, weer eens iets anders dan de 'gewone' spiesjes. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar!