Recensies

Schrijf hier een recensie over Cote de Boes

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
80 berichten.
John John schreef op 28 mei 2017 om 18:51
Gezellig, leerzaam en mooi weer wat wil je nog meer, SUPER.
Esther Esther schreef op 14 mei 2017 om 17:32
Gister weer genoten van een geheel verzorgde bbq voor een grote groep. Iedereen vond het heerlijk. We zitten voorlopig weer vol. Van ons krijgt Jeroen een 10! Bedankt.
Jean-paul Jean-paul schreef op 30 april 2017 om 18:35
2 keer al mogen genieten van de heerlijke bbq kunsten van jeroen. En de derde keer staat ook al weer gepland. Alles is goed geregeld en netjes, er is altijd genoeg. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste het smaakt fantastisch! Keep up the good work!
Angelique van den Heuvel Angelique van den Heuvel schreef op 29 april 2017 om 20:13
21 april was het zover. Mijn Sara feest, vieren met mensen die mij helpen om te zijn wie en wat ik ben. Die wil ik graag verwennen met iets speciaals, dus..... Jeetje wat een super toffe avond! Telkens als er een schaal in de rondte ging werd het stil. Behalve smakken en vingers likken...... Ja we bbq'en wat af in de zomer op de camping en achtertuin, maar dit is echt van een heel andere soort. Het ene was nog smakelijker dan het volgende. Wat een heerlijke dingen wisten deze mannen uit die bollen te toveren. Ja ik was de standaard bbq een beetje zat en wilde graag eens wat anders. Dit was een tong strelende ervaring en ook de op-geschoten jeugd kon het enorm waarderen. Wil je nu jezelf en je gasten echt verwennen? Dan kan ik je dit van harte aanbevelen!!! Jeroen en Bas, vreselijk bedankt voor al het heerlijke lekkere smakelijke vlees. Ik heb een super lekkere avond gehad en iedereen was dik tevreden!!! Tot de volgende keer!
Bart van Dorp Bart van Dorp schreef op 16 maart 2017 om 21:17
Al meerdere malen mogen genieten van de buitenkookkunsten van Jeroen en Bas. De laatste keer als winterworkshop met een "klein" koppel van 16 man. Mooie stukken vlees op allerlei manieren gegaard. Top voor beginners maar zeker ook voor de wat ervarender BBQ'er. Iedereen is enthousiast, tevreden en verzadigd naar huis gegaan. De stoofpot van wild hert was toch wel de absolute topper van de avond. Dankjewel Jeroen en Bas!
Saskia Saskia schreef op 6 maart 2017 om 14:48
Op 24 februari mocht ik mijn 50ste verjaardag vieren tijdens een winterse bbq. Mede door de bbq kunsten van Jeroen en Sebastiaan is het een groot succes geworden. Voor ongeveer 50 gasten bereidde beide heren het vlees. Iedereen was enthousiast over de smaak en de kwaliteit. De professionele, zelf meegenomen keuken, maakten het plaatje helemaal compleet!!! Dank jullie wel!
Roderick Roderick schreef op 6 oktober 2016 om 14:49
24 september de zon schijnt heerlijk en het terras voor de BBQ's gevuld met een gezellige groep mensen en niet te vergeten een koud biertje word ook verzorgt. Jeroen begint enthousiast te vertellen over BBQ-en en wat hij en zijn collega daar nou werkelijk zo leuk aan vinden. Om dat uit te leggen moet er vooral ook geproefd worden! En dat kan volop bij de heren die op een hele leuke gepassioneerde manier over het vlees en de bereiding praten. De mannen hebben er duidelijk heel veel plezier in en maken er echt een leuke dag van. Heerlijk diverse stukken vlees gegeten met een leuk verhaal over de herkomst en daardoor leer je steeds beter kennen wat je wel en niet lekker vind. Wij hebben een top middag en avond gehad en vooral ook veel gelachen!
Marja de Nijs Marja de Nijs schreef op 15 september 2016 om 17:05
Afgelopen maandag besloten we een mailtje te sturen naar Jeroen van Cote de boes, woensdag 2 dagen later was mijn man nl. jarig en we wilden op het laatste moment toch nog een bbq organiseren. Toen ik het mailtje stuurde dacht ik dit gaat natuurlijk nooit lukken want dat kan niemand in nog geen 2 dagen regelen. Maar Jeroen ging er helemaal voor en we hebben gister echt een geweldige bbq gehad, het was echt super lekker en super verzorgd!!! Jeroen bedankt het was echt geweldig!!
Hylke Nota Hylke Nota schreef op 12 september 2016 om 10:55
Vanwege het 70 jarige bestaan van onze handbalvereniging DOSKO te Oudesluis hebben we besloten om de jaarlijkse bbq wat op te krikken. Ik zag al vele berichten over de workshops van Jeroen voorbij komen, allen zeer positief, dus ik besloot om eens te informeren wat de mogelijkheden waren voor ons feest! Jeroen was vanaf het begin enthousiast en nam onze wensen en eisen serieus. We kregen een keurige offerte, waarbij extra opties zoals bestek/borden en salades overzichtelijk vermeld werden. Voor een keurige prijs een prima partijtje, dachten wij en we hebben direct akkoord gegeven. Afgelopen zaterdag de bbq gehad en daar kan ik kort over zijn: SUPER! Jeroen en compagnon Bas hebben de avond heerlijk verzorgd en de reacties van de genodigde waren niet anders dan positief. Jongens, bedankt voor de geslaagde avond!
Els Els schreef op 9 september 2016 om 19:27
Dit jaar wilde ik de vakantie eens echt goed beginnen: bbq met een aantal vrienden en familie.En dan moet het natuurlijk goed zijn en eerlijk gezegd betekent dat, dat ik het beter niet zelf kan doen. En dus Jeroen gevraagd of dat ook kon. Jeroen was buitengewoon flexibel en de eerste dag van de vakantie bleek ook prima bbq weer. De sfeer was prima, de aandacht voor de bbq overweldigend en het ene stuk vlees was nog lekkerder dan de ander. Iedereen heeft er enorm van genoten en dit gaan we zeker nog eens een keer doen.
Aad en Helen Aad en Helen schreef op 3 september 2016 om 11:36
Wij hadden iets bijzonders te vieren en wilden het dit keer eens echt goed doen. Nu eens geen bitterballen, chips en laffe kippenboutjes. Nee, onze wens was, naast een lekkere borrel, eens een echt kwalitatief goed stuk vlees te mogen nuttigen. Voor dat laatste hebben we Jeroen ingeschakeld. Met een groep van 18 personen hebben we heerlijk mogen genieten van een heerlijke BBQ. Heerlijk, heerlijk, heerlijk en nog eens heerlijk: een werkelijk culinair hoogtepunt!!!!
Renate tacx Renate tacx schreef op 27 juli 2016 om 19:23
Na een hele leuke middag bubbelvoetbal te hebben gedaan, met de broers, zussen en aanhang, moest er natuurlijk ook gegeten worden. Na een paar goede reacties over cote de boes dachten we dat gaan we erbij organiseren. Wel een beetje spannend aangezien niet iedereen gek is op barbecuen. Maar alles was lekker relaxed, leuk en super lekker. Ook degene die normaal gesproken weinig vlees eten vonden dit toch werkelijk fantastisch om te eten. Daarbij kregen we leuke en goede informatie. Wij raden het zeker andere aan om dit eens te proberen!!
E. Baltus E. Baltus schreef op 28 juni 2016 om 08:43
Cote de Boes, Barbecue in Retrostijl! Daar staat Jeroen, opa pet op, hipsterbaardje voordat het woord hipster bedacht werd , twee Weber kogelbarbecues + halve buitenkeuken en een uitstekend humeur. Alleen het leren schort ontbreekt nog, maar het is vandaag dan ook wel erg warm. Hij is er klaar voor, de barbecue workshop en wij hebben er zin in. Het eerste biertje gaat open en Jeroen begint aan zijn eerste uitleg van de dag. Die gaat over veiligheid bij het aansteken van de barbecue. Een niet te onderschatten item, want ik geef toe zelf ook wel eens wat anders te gebruiken dan aanmaakblokjes! Na de uitleg over het aansteken, duiken we verder de techniek in en krijgen we uitleg over directe en indirecte warmte. Wanneer de deksel dicht of open kan. Temperatuurregeling, kerntemperatuur en nog wat verschillende braadtechnieken. Zes volwassen mannen staan aandachtig te luisteren en krijgen ook te horen dat barbecueën op een open barbecue eigenlijk grillen is! Vraag het maar aan de Amerikanen. De temperaturen stijgen en biertje nummer twee gaat open. We gaan vlees snijden, we krijgen vlees op de plank dat we normaal niet snel zelf op onze gril neerleggen. Dus dat vereist wel wat nauwkeurige voorbereiding. Scherpe messen doen onder vakkundige uitleg van Jeroen hun werk. Sommige stukken vlees worden een beetje gemarineerd, andere krijgen pas na het bakken een beetje een zoutje en of pepertje. Het merendeel van de stukken vlees die we vandaag gaan eten worden echter bereid zonder toevoegingen zodat we optimaal de smaak beleven. Het eerste stuk gaat op de barbecue en dat vieren we met het derde biertje van de dag. Eerst even aanbraden op het directe vuur en dan rustig indirect laten garen tot de gewenste kerntemperatuur is bereikt. De kokosbriketten van Jeroen doen hun werk prima en de eerste heerlijke luchten beginnen zich in de tuin te verspreiden. We krijgen uitleg over het volgende stuk vlees tot de temperatuurmeter begint te piepen. Ahh tijd om te eten! Maar even wachten nog, want even laten rusten. Daarna pas snijden. Ook dat gaat net even anders dan anders. We leren over tegendraads en met de draad mee snijden. Het geeft echt verschil in smaakbeleving. Top stukje vlees, dat moet een hele blije koe geweest zijn. Daar willen we wel meer van en dat krijgen we dan ook. Zo eten we lamsrack, Wagyurund, eendenborstfilet, Duroc ribeye, longhaas en als klapper van de dag een tomahawksteak oftewel Cote de Boeuf. En het smaakt allemaal geweldig. Jeroen geeft bij ieder stuk vlees prima uitleg, kan smeuïge verhalen vertellen en weet ons iedere keer weer opnieuw te verrassen met geweldige smaken. Aan het einde van de middag zit de workshop er op, hebben wij een voldaan gevoel. Niet te veel gegeten, maar precies goed. En nog wat geleerd ook. Dat is toch wel de kunst van een ware kenner. Proost!
Kate Kate schreef op 26 juni 2016 om 15:41
Gister een barbecue gehad en de chef kok was Jeroen! Normaal ben ik niet echt een vlees eter maar hier kon ik geen genoeg van krijgen!! Vlees was van zeer goede kwaliteit want dat proef je! Op naar het volgende barbecue feestje!!!!!
VDR VDR schreef op 22 mei 2016 om 11:26
Vrijdag 20 mei een bbq op het werk bij VDR gehad. Jeroen had het super verzorgt. Wat een heerlijk vlees. Super goed bereid. Het was een top avondje. Voor herhaling vatbaar.
B krijger B krijger schreef op 9 mei 2016 om 20:01
Zaterdag 7 mei een workshop van CoteDeBoes gehad. Het was zeer professioneel opgezet en goed verzorgd! Het vlees was van top kwaliteit en er wordt heel hygiënisch gewerkt!
Den Houdijker Vlees Den Houdijker Vlees schreef op 25 april 2016 om 12:42
Het was voor ons een demo/proeverij in een buurtwinkel wat allemaal op hele korte termijn geregeld moest worden en Jeroen was erg flexibel en dat was erg fijn. We kregen goede reacties terug van de consumenten nadat ze het vlees geproefd hadden bij Jeroen! Hij was voor ons de juiste man die goed het verhaal van het vlees communiceerde naar de consumenten toe. We hopen in de toekomst weer een beroep op Jeroen te kunnen doen!
E. Broekhuizen E. Broekhuizen schreef op 28 februari 2016 om 17:50
Wij hebben heerlijk genoten van de barbecue die Jeroen bij ons thuis verzorgde. Fijn om zelf je handen vrij te hebben. En we kregen veel complimenten van onze gasten, die onder de indruk waren van de gerechten en hun bereiding.
Fam. Vermaas Fam. Vermaas schreef op 24 februari 2016 om 08:41
Van de zomer hadden wij een tuinfeest. Jeroen heeft het vlees verzorgd wat watertandend lekker was. Iedereen was zeer te spreken over het vlees maar ook over Jeroen. Het is een genot om te kijken hoe hij dit alles bereid. Jeroen is ook zeer attent naar mijn gasten geweest en dat vond ik als gastvrouw prettig.
S. Distel S. Distel schreef op 16 februari 2016 om 12:18
Fantastische barbecue verzorgd voor ons bedrijf door Jeroen. Voor in totaal 35 personen was het allemaal goed geregeld en hadden we er helemaal geen omkijken naar. Heerlijk vlees, weer eens iets anders dan de 'gewone' spiesjes. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar!

 
 

× Hoe kan ik je helpen?