Recensies

Schrijf hier een recensie over Cote de Boes

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
80 berichten.
Ruud Roos Ruud Roos schreef op 12 september 2018 om 21:05
Jeroen heeft zondag zichzelf voor de tweede keer bewezen. Hij had een prachtig menu samengesteld voor een scherpe prijs. Niet meer dan lof, iedereen was ontzettend tevreden. Zelfs de vegetariër! Nogmaals dank Jeroen en tot de derde keer 🙂
Isabel en Jan Willem Isabel en Jan Willem schreef op 9 september 2018 om 13:58
Gisteravond hebben we een prachtig feest gehad in onze tuin! Jeroen en Bas hebben daarbij voor 60 volwassenen en een aantal kinderen een barbecue klaargemaakt wat super geregeld was! Genoten van allerlei soorten vlees, zalm en overheerlijke salades. Omdat deze heren alles uit handen namen, hadden wij alle tijd voor de gasten! Heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en overheerlijke eten! En....de gasten dachten hetzelfde erover, zij hebben ook gesmuld!
Marieke Marieke schreef op 12 augustus 2018 om 20:12
Einde van het schooljaar een afscheidsfeest georganiseerd voor onze directie. Jeroen was hierbij aanwezig om ons van zijn overheerlijke stukken vlees te voorzien. We hebben gegeten tot we niet meer konden en het rook overheerlijk in de tuin. Bedankt Jeroen!
Richard Richard schreef op 31 juli 2018 om 19:19
Bedankt Jeroen voor een onvergetelijke verjaardag! Samen met de familie hebben we heerlijk gegeten in onze achtertuin met super lekkere BBQ gerechten. Samen met Jeroen heb ik een meer gangen menu samen gesteld met aperitief, voorgerecht, hoofdgerechten en nagerecht. We hebben gesmuld van MOINK bal, gerookte zalm, pulled pork, spare ribs, walchers gilde spek en picanha. En als nagerecht apple crumble. Wat een topper is Jeroen en perfect geregeld! Compleet ontzorgd zodat alle aandacht naar de gasten ging. Een echte aanrader!
Hylke Nota Hylke Nota schreef op 31 juli 2018 om 13:40
Onlangs heeft Jeroen een geweldige afscheids-bbq verzorgd, ten gelegenheid van de opheffing van onze Handbal vereniging. Wat enerzijds een minder leuke reden is voor een bbq, maakte Jeroen er een geweldige avond van! Alles was keurig voor elkaar!
Selectie Kleine Sluis Selectie Kleine Sluis schreef op 17 juli 2018 om 12:33
Afgelopen vrijdag heeft Jeroen voor onze groep van 30 personen een heerlijke BBQ verzorgd. Vooraf een luxe pastasalade en daarna 5 gangen met allerlei soorten vlees. Fantastisch gebakken en heerlijke smaken van het vlees. Super geregeld Jeroen, een echte aanrader. Groeten van de Kleine Sluis selectie.
Hans Hans schreef op 14 juli 2018 om 20:55
Dag Jeroen. Door de drukte in de afgelopen weken ben ik nog niet aan toe gekomen om jou te bedanken. Dus bij deze!, zeker ook voor de info die je nog nastuurde! Wij hebben genoten, veel geleerd en lekker gegeten. De workshop deden wij cadeau. De jarige heeft meteen de dag daarna een Weber kogel bbq gekocht. Extra leuk toch? Hartelijke groeten, Hans
Karin Karin schreef op 20 juni 2018 om 20:49
Afgelopen zaterdag hebben de heren van Cote de Boes bij ons de bbq verzorgd voor een groep van 12 gasten en een klein handje vol kids. Het was allemaal uitstekend geregeld en verzorgd. Het eten was heerlijk en vele malen beter dan we ooit zelf hadden kunnen doen. Het was ook erg fijn dat we ons konden richten op onze gasten en dat verder alles voor wat betreft de bbq en salades op rolletjes liep. Bedankt Jeroen en Bas, voor de volgende bbq weten we jullie te vinden!
Rick Keijzer Rick Keijzer schreef op 16 juni 2018 om 18:51
Afgelopen weekend met 12 mannen heerlijk gegeten en veel geleerd. Dit was een avond die niet snel wordt vergeten. Bedankt Jeroen en Bas, het was super.
Marcel Marcel schreef op 13 juni 2018 om 14:05
Top avond gehad onder leiding van deze heren echt een aanrader de stukken vlees waren echt waar fantastisch ook de manier waarop er verteld over het vlees gewoon top
jolanda jolanda schreef op 20 mei 2018 om 19:13
Gisteren de verjaardag van mijn man gevierd en wat was het een succes om daar Jeroen en Bas bij te hebben. We hebben allemaal heel erg genoten van hun heerlijke vlees en ook van de super lekkere salades. Als gastheer en gastvrouw hadden wij alle tijd voor onze gasten want Jeroen en bas zorgde voor alles, zelfs voor de afwas. Vandaag van al onze gasten nog een extra berichtje gehad dat ze zo lekker hadden gegeten en hadden genoten van alle luxe. Cote de boes uitnodigen voor mijn man zijn jubileum verjaardag was dan ook een gouden keus
Annemieke Bom-Clardij Annemieke Bom-Clardij schreef op 27 december 2017 om 09:53
Wat een heerlijke avond! Tot in de puntjes verzorgd. Overheerlijk vlees wat duidelijk met liefde werd bereid maar ook zeker met liefde werd opgegeten. Dank je wel voor je meedenken, advies en het heerlijke eten! Ik zeg..tot van de zomer?
Bram Takes Bram Takes schreef op 20 november 2017 om 13:09
Afgelopen weekend met 26 mannen heerlijk gegeten en veel geleerd. Dikke vette aanrader dit. Bedankt Bas en Jeroen, tot in de puntjes verzorgd!
Danielle Danielle schreef op 9 oktober 2017 om 00:47
Vandaag hebben wij heerlijk mogen genieten van super lekker vlees! Het was echt heel lekker. Alleen maar complimenten gehad over het heerlijke eten. Naast dat het vlees heerlijk was! Raden wij ook de pastasalade, stokbrood en kruidenboter aan. Namens familie, cliënten en personeel van cederhout 21 bedankt! Echt helemaal fantastisch! Mannen super bedankt. En tot de volgende bbq?
Dick en Anja Dick en Anja schreef op 14 september 2017 om 10:17
Op 20 augustus heeft Jeroen onze gasten voorzien van heerlijke hapjes. De volgende dag een hoop positieve reacties gehad. Echt een aanrader.
Bert & Renee Bert & Renee schreef op 7 augustus 2017 om 10:58
Jeroen is een relaxte vent die met je meedenkt, wat vooral in onze kleinere tuin wel handig was qua ruimte voor visite versus Jeroen zijn spullen 🙂 Erg ontspannen dat alles geregeld wordt, eten was top, ook voor de kids en dat waren er nogal wat. Maar ook de vegetarische dingen, de zalm (!) als uiteraard het heerlijke vlees. Aanrader!
Fam. Timmer Anna Paulowna Fam. Timmer Anna Paulowna schreef op 9 juli 2017 om 22:28
Vandaag een BBQ voor de familie gehad met Jeroen als chef. Het was allemaal goed verzorgd, zowel het vlees als de salades met stokbrood. Iedereen heeft heerlijk gegeten van de verschillende stukken vlees die Jeroen van de grill haalt. Vooral de Picana is een aanrader, lekker mals. Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een aanrader voor iedereen die een keer een BBQ extra wil met gemak en smaak.
Audrey en Nico Audrey en Nico schreef op 5 juli 2017 om 07:13
Ter gelegenheid van een jubileumverjaardag leek het ons leuk iets speciaals te doen. We dachten aan een bbq. We hoorden via via dat Jeroen geheel verzorgde bbq's organiseerde. Na contact met hem,hebben we onze wensen kenbaar gemaakt, waarbij Jeroen goed met ons meedacht. We kregen snel de offerte en dat zag er prima uit, dus besloten we het hem te gunnen. Op zondag 25 juni was het zover. Jeroen had van te voren de staantafels en de partytent gebracht zodat de tuin al gereed konden maken. De bbq die middag was uitermate goed verzorgd , al het vlees was heerlijk. De aanwezigheid van Jeroen met zijn BBQ's en kookkunsten gaven de tuin een extra feestelijk aankleding. Het was ook plezierig dat hij na afloop al het vuile bestek en de borden weer meenam, zodat wij met onze gaste gezellig konden naborrelen. Kortom keurig verzorgd, lekker vlees en voor herhaling vatbaar.
Theo Leek Theo Leek schreef op 3 juli 2017 om 05:25
grote groep stoere verhuizers een avond met BBQ Jeroen, geweldig wat hebben we lekker gegeten en vooral veel geleerd. Cote de Boes is een echte aanrader. Jeroen bedankt
Gerrit Kooij Gerrit Kooij schreef op 11 juni 2017 om 19:55
Men Who Can is het afslankprogramma voor mannen van Sportingclub Theo Komen waarbij de mannen intensieve training en coaching ondergaan. Een van de onderdelen is de gezonde verantwoorde BBQ workshop van Jeroen. Want echte mannen moeten kunnen BBQ-en. Dit jaar was het 2e jaar dat Jeroen de workshop kwam geven en na het succes van vorig jaar was dit jaar zelfs nog veel beter. Vele lekkere gerechten zoals een Picana, gevulde paprika, gevulde champignons, kippedijen, een tomahawksteak en wagyu burgers waren slechts een deel van gerechten die de revue passeerde. De mannen zijn aan het werk gezet, hebben veel geleerd, we hebben plezier gehad en bovenal vreselijk lekker gegeten. Bij de volgende Men Who Can groep staat de workshop van Jeroen zeker weer op het programma!

 
 

× Hoe kan ik je helpen?