Recensies

Schrijf hier een recensie over Cote de Boes

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
84 berichten.
Den Houdijker Vlees Den Houdijker Vlees schreef op 25 april 2016 om 12:42
Het was voor ons een demo/proeverij in een buurtwinkel wat allemaal op hele korte termijn geregeld moest worden en Jeroen was erg flexibel en dat was erg fijn. We kregen goede reacties terug van de consumenten nadat ze het vlees geproefd hadden bij Jeroen! Hij was voor ons de juiste man die goed het verhaal van het vlees communiceerde naar de consumenten toe. We hopen in de toekomst weer een beroep op Jeroen te kunnen doen!
E. Broekhuizen E. Broekhuizen schreef op 28 februari 2016 om 17:50
Wij hebben heerlijk genoten van de barbecue die Jeroen bij ons thuis verzorgde. Fijn om zelf je handen vrij te hebben. En we kregen veel complimenten van onze gasten, die onder de indruk waren van de gerechten en hun bereiding.
Fam. Vermaas Fam. Vermaas schreef op 24 februari 2016 om 08:41
Van de zomer hadden wij een tuinfeest. Jeroen heeft het vlees verzorgd wat watertandend lekker was. Iedereen was zeer te spreken over het vlees maar ook over Jeroen. Het is een genot om te kijken hoe hij dit alles bereid. Jeroen is ook zeer attent naar mijn gasten geweest en dat vond ik als gastvrouw prettig.
S. Distel S. Distel schreef op 16 februari 2016 om 12:18
Fantastische barbecue verzorgd voor ons bedrijf door Jeroen. Voor in totaal 35 personen was het allemaal goed geregeld en hadden we er helemaal geen omkijken naar. Heerlijk vlees, weer eens iets anders dan de 'gewone' spiesjes. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar!

 
 

× Hoe kan ik je helpen?