Recensies

Schrijf hier een recensie over Cote de Boes

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
80 berichten.
Yvonne Yvonne schreef op 7 september 2020 om 17:36
Gisteren een workshop bijgewoond. Ik moet zeggen dat het top geregeld was, vlees van zeer goede kwaliteit, duidelijke uitleg over de kolen direct/indirect grillen en juiste temperaturen te gebruiken. Het was zeer leuk opgezet en ondanks de regen super gezellig. Voor herhaling vatbaar...
Theo Theo schreef op 7 september 2020 om 06:52
in 1 woord. UITSTEKEND absoluut een aanrader.
Gijs Gijs schreef op 20 augustus 2020 om 12:48
we hadden een workshop voor 25 personen in Noordwijkerhout. We waren erg tevreden en hoorde van de gasten allemaal positieve reacties. Men vond vooral heel fijn dat jullie flexibel waren en aanvoelden wanneer/hoeveel behoefte er was aan de workshop/woordje. En het vlees was absoluut heerlijk. Goede set-up ook met de balie voor uitserveren en het tentje. Thanks!
Stefan Blokmaker Stefan Blokmaker schreef op 28 juli 2020 om 17:02
Afgelopen zondag een workshop bijgewoond. Was heel erg leuk, gezellig en leerzaam. De variatie van de vleessoorten is erg groot. Er is behoorlijk wat aan bod gekomen en het was heerlijk om alles te proeven. Vlees en vis waren ook van hoge kwaliteit. De workshop is echt een aanrader vooral omdat de kosten niet hoog zijn.
Nardi Nardi schreef op 25 juli 2020 om 12:52
Afscheidsfeest met 15 vrouwen. Niet alleen vlees maar ook heerlijke vegetarische gerechten en niet te vergeten een heerlijk toetje. We hebben voortreffelijk gegeten. Iedereen was enthousiast. Cote de Boes een echte aanrader, Jeroen bedankt!
Annemieke Annemieke schreef op 17 januari 2020 om 09:22
20 december kerstdiner met alle collega's. Tsjonge wat was het weer heerlijk, we hebben weer genoten! Dank je wel en tot een volgende keer!
Frank Frank schreef op 2 september 2019 om 17:48
Zaterdag 31 augustus een top verjaardags barbecue met 20 gasten gehad! Bedankt Cote de Boes voor de service en het lekkere eten. Iedereen was erg positief. Mochten wij in de toekomst nog een gelegenheid hebben waar een barbecue catering nodig is dan komen wij zeker bij jullie terug. Groet, Frank
Esther Brouwer Esther Brouwer schreef op 24 augustus 2019 om 17:24
We hebben een prachtfeest gehad ondanks de stormachtige windvlagen. Jouw tent was ertegen bestand en het eten was geweldig! Veel positieve reacties van onze gasten. Bedankt Jeroen voor de goede zorgen. Cote de Boes zeker een aanrader!
Pieter Pieter schreef op 23 juli 2019 om 20:07
We hebben een feest gegeven met 100 gasten, met een top BBQ van Jeroen! Al onze gasten hebben erg genoten van jullie BBQ!! Wij zouden jullie zeker aanraden aan iedereen die een perfect georganiseerde BBQ wil voor zijn gasten!!
Ben Smit Ben Smit schreef op 22 juli 2019 om 12:10
Gister een top BBQ gehad met vrienden! Was echt lekker en goed geregeld door Jeroen! Zeker een volgende keer waard! Bedankt Jeroen en Bas natuurlijk!
Max Max schreef op 21 juli 2019 om 19:13
Wat een heerlijke verjaardag heb ik gehad! Mooie locatie, mooie mensen, lekker drankje en lekkere muziek. En dan was daar ook nog Jeroen, die op zeer relaxte wijze heerlijke gerechtjes van de barbecue serveerde aan mijn gasten. We hebben er erg van genoten, dankjewel Jeroen, ik houd je in gedachten voor een volgende gelegenheid!
Marijke Marijke schreef op 11 juli 2019 om 12:59
Vrijdag 5 juli een overheerlijke BBQ gehad. Het was wederom weer voortreffelijk. Zeker een aanrader. Alle collega's waren enthousiast. Nogmaals bedankt Jeroen.
Jeanette Jeanette schreef op 30 juni 2019 om 10:01
Bedrijfslunch 100 personen Jeroen, wat was alles goed geregeld. Echt helemaal top. Heel veel goede berichten ontvangen van de collega’s. Wij hebben dankzij jullie heerlijk gegeten. Een aanrader voor iedereen. Wie weet tot volgend jaar 👍🏼
Rik Jacobs Rik Jacobs schreef op 29 juni 2019 om 22:55
Jeroen, afgelopen donderdag een fantastische kook workshop gegeven. De picanha, longhaas maar zeker de zalm waren goddelijk bereid. De uitleg nog beter. Ontzettend bedankt voor de enthousiaste en passievolle invulling. Namens Rotary de Zaan-Zaandijk een ruime 10 hoor. Groet, Rik Jacobs
Paul Hoosemans Paul Hoosemans schreef op 12 juni 2019 om 10:05
Met een groep van 7 gezellige mannen hebben we heerlijk kunnen genieten van jullie BBQ kunsten, het over-verrukkulijke vlees en ook nog praktische tips gekregen die we zelf in de praktijk kunnen gaan brengen. Bedankt voor de zéér geslaagde middag TOPPERS!! Voor klantenservice/contact geef ik een hele dikke 10!!
Aad Dobbe Aad Dobbe schreef op 29 mei 2019 om 16:29
Met een groep van 13 vrij-gezellige mannen hebben we heerlijk kunnen genieten van jullie BBQ kunsten en ook nog praktische tips gekregen die we zelf in de praktijk kunnen gaan brengen. Bedankt voor de geslaagde middag !
Rogier Van 't Veer Rogier Van 't Veer schreef op 19 december 2018 om 08:39
Jeroen en Bas, bedankt voor t delen van jullie kennis en de zeer gezellige workshop! De kou was amper te merken met de leuke groep en warme vuren!
Grutsk Ferienwohnung Grutsk Ferienwohnung schreef op 18 december 2018 om 21:05
Cote de boes stond zaterdag in de kou bij ons in de achtertuin, zijn heerlijk vlees en vis voor te bereiden. Het zag er super uit en het vlees en de salade was perfect, niet te vergeten de heerlijke gevulde paprikas. Boes bedankt voor de fijne service .
Michael van Houten Michael van Houten schreef op 27 oktober 2018 om 12:35
Bbq workshop in eigen tuin, geweldig wat een feest. Cote de Boes top
Wajon Wajon schreef op 22 september 2018 om 08:28
Op 15 september was het dan weer zover bij mij in de achtertuin. Ook bij mij kwam Jeroen op herhaling; Met een uitgekiend menu hebben al mijn gasten tot volle tevredenheid, smakelijk genoten. Niet alleen het Walcher spek gleed soepeltjes naar binnen, maar ook de Angus picanha en de zalmzijde werden onder het uiten van "mmmmm" geluiden gretig verorberd.

 
 

× Hoe kan ik je helpen?