Recensies

Schrijf hier een recensie over Cote de Boes

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
72 berichten.
Pieter Pieter heeft geschreven op 23 juli 2019 om 20:07
We hebben een feest gegeven met 100 gasten, met een top BBQ van Jeroen! Al onze gasten hebben erg genoten van jullie BBQ!! Wij zouden jullie zeker aanraden aan iedereen die een perfect georganiseerde BBQ wil voor zijn gasten!!
Ben Smit Ben Smit heeft geschreven op 22 juli 2019 om 12:10
Gister een top BBQ gehad met vrienden! Was echt lekker en goed geregeld door Jeroen! Zeker een volgende keer waard! Bedankt Jeroen en Bas natuurlijk!
Max Max heeft geschreven op 21 juli 2019 om 19:13
Wat een heerlijke verjaardag heb ik gehad! Mooie locatie, mooie mensen, lekker drankje en lekkere muziek. En dan was daar ook nog Jeroen, die op zeer relaxte wijze heerlijke gerechtjes van de barbecue serveerde aan mijn gasten. We hebben er erg van genoten, dankjewel Jeroen, ik houd je in gedachten voor een volgende gelegenheid!
Marijke Marijke heeft geschreven op 11 juli 2019 om 12:59
Vrijdag 5 juli een overheerlijke BBQ gehad. Het was wederom weer voortreffelijk. Zeker een aanrader. Alle collega's waren enthousiast. Nogmaals bedankt Jeroen.
Jeanette Jeanette heeft geschreven op 30 juni 2019 om 10:01
Bedrijfslunch 100 personen Jeroen, wat was alles goed geregeld. Echt helemaal top. Heel veel goede berichten ontvangen van de collega’s. Wij hebben dankzij jullie heerlijk gegeten. Een aanrader voor iedereen. Wie weet tot volgend jaar 👍🏼
Rik Jacobs Rik Jacobs heeft geschreven op 29 juni 2019 om 22:55
Jeroen, afgelopen donderdag een fantastische kook workshop gegeven. De picanha, longhaas maar zeker de zalm waren goddelijk bereid. De uitleg nog beter. Ontzettend bedankt voor de enthousiaste en passievolle invulling. Namens Rotary de Zaan-Zaandijk een ruime 10 hoor. Groet, Rik Jacobs
Paul Hoosemans Paul Hoosemans heeft geschreven op 12 juni 2019 om 10:05
Met een groep van 7 gezellige mannen hebben we heerlijk kunnen genieten van jullie BBQ kunsten, het over-verrukkulijke vlees en ook nog praktische tips gekregen die we zelf in de praktijk kunnen gaan brengen. Bedankt voor de zéér geslaagde middag TOPPERS!! Voor klantenservice/contact geef ik een hele dikke 10!!
Aad Dobbe Aad Dobbe heeft geschreven op 29 mei 2019 om 16:29
Met een groep van 13 vrij-gezellige mannen hebben we heerlijk kunnen genieten van jullie BBQ kunsten en ook nog praktische tips gekregen die we zelf in de praktijk kunnen gaan brengen. Bedankt voor de geslaagde middag !
Rogier Van 't Veer Rogier Van 't Veer heeft geschreven op 19 december 2018 om 08:39
Jeroen en Bas, bedankt voor t delen van jullie kennis en de zeer gezellige workshop! De kou was amper te merken met de leuke groep en warme vuren!
Grutsk Ferienwohnung Grutsk Ferienwohnung heeft geschreven op 18 december 2018 om 21:05
Cote de boes stond zaterdag in de kou bij ons in de achtertuin, zijn heerlijk vlees en vis voor te bereiden. Het zag er super uit en het vlees en de salade was perfect, niet te vergeten de heerlijke gevulde paprikas. Boes bedankt voor de fijne service .
Michael van Houten Michael van Houten heeft geschreven op 27 oktober 2018 om 12:35
Bbq workshop in eigen tuin, geweldig wat een feest. Cote de Boes top
Wajon Wajon heeft geschreven op 22 september 2018 om 08:28
Op 15 september was het dan weer zover bij mij in de achtertuin. Ook bij mij kwam Jeroen op herhaling; Met een uitgekiend menu hebben al mijn gasten tot volle tevredenheid, smakelijk genoten. Niet alleen het Walcher spek gleed soepeltjes naar binnen, maar ook de Angus picanha en de zalmzijde werden onder het uiten van "mmmmm" geluiden gretig verorberd.
Ruud Roos Ruud Roos heeft geschreven op 12 september 2018 om 21:05
Jeroen heeft zondag zichzelf voor de tweede keer bewezen. Hij had een prachtig menu samengesteld voor een scherpe prijs. Niet meer dan lof, iedereen was ontzettend tevreden. Zelfs de vegetariër! Nogmaals dank Jeroen en tot de derde keer 🙂
Isabel en Jan Willem Isabel en Jan Willem heeft geschreven op 9 september 2018 om 13:58
Gisteravond hebben we een prachtig feest gehad in onze tuin! Jeroen en Bas hebben daarbij voor 60 volwassenen en een aantal kinderen een barbecue klaargemaakt wat super geregeld was! Genoten van allerlei soorten vlees, zalm en overheerlijke salades. Omdat deze heren alles uit handen namen, hadden wij alle tijd voor de gasten! Heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en overheerlijke eten! En....de gasten dachten hetzelfde erover, zij hebben ook gesmuld!
Marieke Marieke heeft geschreven op 12 augustus 2018 om 20:12
Einde van het schooljaar een afscheidsfeest georganiseerd voor onze directie. Jeroen was hierbij aanwezig om ons van zijn overheerlijke stukken vlees te voorzien. We hebben gegeten tot we niet meer konden en het rook overheerlijk in de tuin. Bedankt Jeroen!
Richard Richard heeft geschreven op 31 juli 2018 om 19:19
Bedankt Jeroen voor een onvergetelijke verjaardag! Samen met de familie hebben we heerlijk gegeten in onze achtertuin met super lekkere BBQ gerechten. Samen met Jeroen heb ik een meer gangen menu samen gesteld met aperitief, voorgerecht, hoofdgerechten en nagerecht. We hebben gesmuld van MOINK bal, gerookte zalm, pulled pork, spare ribs, walchers gilde spek en picanha. En als nagerecht apple crumble. Wat een topper is Jeroen en perfect geregeld! Compleet ontzorgd zodat alle aandacht naar de gasten ging. Een echte aanrader!
Hylke Nota Hylke Nota heeft geschreven op 31 juli 2018 om 13:40
Onlangs heeft Jeroen een geweldige afscheids-bbq verzorgd, ten gelegenheid van de opheffing van onze Handbal vereniging. Wat enerzijds een minder leuke reden is voor een bbq, maakte Jeroen er een geweldige avond van! Alles was keurig voor elkaar!
Selectie Kleine Sluis Selectie Kleine Sluis heeft geschreven op 17 juli 2018 om 12:33
Afgelopen vrijdag heeft Jeroen voor onze groep van 30 personen een heerlijke BBQ verzorgd. Vooraf een luxe pastasalade en daarna 5 gangen met allerlei soorten vlees. Fantastisch gebakken en heerlijke smaken van het vlees. Super geregeld Jeroen, een echte aanrader. Groeten van de Kleine Sluis selectie.
Hans Hans heeft geschreven op 14 juli 2018 om 20:55
Dag Jeroen. Door de drukte in de afgelopen weken ben ik nog niet aan toe gekomen om jou te bedanken. Dus bij deze!, zeker ook voor de info die je nog nastuurde! Wij hebben genoten, veel geleerd en lekker gegeten. De workshop deden wij cadeau. De jarige heeft meteen de dag daarna een Weber kogel bbq gekocht. Extra leuk toch? Hartelijke groeten, Hans
Karin Karin heeft geschreven op 20 juni 2018 om 20:49
Afgelopen zaterdag hebben de heren van Cote de Boes bij ons de bbq verzorgd voor een groep van 12 gasten en een klein handje vol kids. Het was allemaal uitstekend geregeld en verzorgd. Het eten was heerlijk en vele malen beter dan we ooit zelf hadden kunnen doen. Het was ook erg fijn dat we ons konden richten op onze gasten en dat verder alles voor wat betreft de bbq en salades op rolletjes liep. Bedankt Jeroen en Bas, voor de volgende bbq weten we jullie te vinden!

 
 

× Hoe kan ik je helpen?