Barbecue catering op locatie

Graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Jeroen en ik ben al jaren een fervent barbecueër.

Zoals zoveel Nederlanders ben ik ooit met barbecueën begonnen in de veronderstelling dat je goed bezig bent als je een paar worsten en speklappen op een barbecue kunt leggen en deze niet laat verbranden. Met een koksdiploma op zak en een voorliefde voor lekker eten, heb ik mij verdiept in het bereiden van grote en in Nederland vaak minder gangbare stukken vlees.

De Amerikaanse keuken is beroemd om zijn barbecuecultuur. Producten zoals picanha, longhaas, brisket, pulled pork, spareribs, lamsrack en natuurlijk de côte de boe(uf)s worden daar veelvuldig bereid door middel van de indirecte grillmethode. Deze stukken vlees hebben vaak een langere bereidingstijd nodig, maar de smaaksensatie is subliem.
Naarmate mijn ervaring vorderde, werden ook de groepen waarvoor ik barbecuede groter en de reacties van mijn gasten steeds enthousiaster. Uiteindelijk werd ik steeds vaker gevraagd om een barbecue te organiseren en zo is het idee ontstaan om barbecue catering en workshops te gaan verzorgen.

Bij Cote de Boes zijn de mogelijkheden voor een barbecue bij u op locatie enorm. De wensen van de klant staan hierbij uiteraard centraal. Diverse soorten vlees, vis, vegetarische gerechten, heerlijke salades, stokbrood met kruidenboter en zelfs het servies en bestek kan Cote de Boes voor u verzorgen. Ook de vuile vaat neemt Cote de Boes dan weer voor u mee.

Bent u geïnteresseerd in een geheel verzorgde (bedrijfs)barbecue, of een barbecue tijdens een (vrijgezellen)feest of bruiloft? Neem dan contact op via onze contactpagina. Na het bespreken van uw wensen zal ik u geheel vrijblijvend een offerte doen toekomen.

Voor suggesties klik hier: Kies je gerechten

 

× Hoe kan ik je helpen?