Speciaalbier arrangement

Hoe mooi zou het zijn om een volledig verzorgde BBQ af te kunnen nemen in combinatie met een bijpassende bierproeverij. Stel je eens voor, een mooi gegrild en gerookt stuk vlees in combinatie met een Russian Imperial Stout die maanden lang op een Islay Whiskey vat heeft gelegen. Of een vegetarisch gerecht met gegrilde groentes in combinatie met een frisse IPA waar tijdens het kookproces koriander aan toegevoegd is.

Dit is vanaf nu mogelijk! Cote de Boes is een samenwerking aangegaan met Brothers in Beer.

Brothers in Beer organiseert met regelmaat bierproeverijen in het hele land om mensen kennis te laten maken met speciaalbier uit binnen- en buitenland. Neem snel een kijkje op hun website https://www.brothersin.beer

In samenwerking met Brothers in Beer kan Cote de Boes nu ook een speciaalbier arrangement aanbieden.
Het thema van de proeverij is in overleg te bepalen.
Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij elke gerecht van de barbecue een begeleidend speciaalbier te schenken voor u en uw gasten.
Deze bieren worden geschonken door een gediplomeerd biersommelier*.

*Een biersommelier is iemand die zich gespecialiseerd heeft in bier en bier-spijscombinaties. De voornaamste taken van een biersommelier zijn het geven van gedetailleerde informatie over bier, bierstijlen en het smaakprofiel ervan. De sommelier geeft ook biersuggesties bij een bepaald gerecht of gang en de uitleg over de bierkaart. Een bierspecialist van hoog niveau dus met veel passie voor bier!

Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid via info@cotedeboes.nl

 

19679359_1804625456534197_855516491406050168_o

 

× Hoe kan ik je helpen?