Recensies

Schrijf hier een recensie over Cote de Boes

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
Jeanette Jeanette schreef op 30 juni 2019 om 10:01:
Bedrijfslunch 100 personen Jeroen, wat was alles goed geregeld. Echt helemaal top. Heel veel goede berichten ontvangen van de collega’s. Wij hebben dankzij jullie heerlijk gegeten. Een aanrader voor iedereen. Wie weet tot volgend jaar 👍🏼
Rik Jacobs Rik Jacobs schreef op 29 juni 2019 om 22:55:
Jeroen, afgelopen donderdag een fantastische kook workshop gegeven. De picanha, longhaas maar zeker de zalm waren goddelijk bereid. De uitleg nog beter. Ontzettend bedankt voor de enthousiaste en passievolle invulling. Namens Rotary de Zaan-Zaandijk een ruime 10 hoor. Groet, Rik Jacobs
Paul Hoosemans Paul Hoosemans schreef op 12 juni 2019 om 10:05:
Met een groep van 7 gezellige mannen hebben we heerlijk kunnen genieten van jullie BBQ kunsten, het over-verrukkulijke vlees en ook nog praktische tips gekregen die we zelf in de praktijk kunnen gaan brengen. Bedankt voor de zéér geslaagde middag TOPPERS!! Voor klantenservice/contact geef ik een hele dikke 10!!
Aad Dobbe Aad Dobbe schreef op 29 mei 2019 om 16:29:
Met een groep van 13 vrij-gezellige mannen hebben we heerlijk kunnen genieten van jullie BBQ kunsten en ook nog praktische tips gekregen die we zelf in de praktijk kunnen gaan brengen. Bedankt voor de geslaagde middag !
Rogier Van 't Veer Rogier Van 't Veer schreef op 19 december 2018 om 08:39:
Jeroen en Bas, bedankt voor t delen van jullie kennis en de zeer gezellige workshop! De kou was amper te merken met de leuke groep en warme vuren!
Grutsk Ferienwohnung Grutsk Ferienwohnung schreef op 18 december 2018 om 21:05:
Cote de boes stond zaterdag in de kou bij ons in de achtertuin, zijn heerlijk vlees en vis voor te bereiden. Het zag er super uit en het vlees en de salade was perfect, niet te vergeten de heerlijke gevulde paprikas. Boes bedankt voor de fijne service .
Michael van Houten Michael van Houten schreef op 27 oktober 2018 om 12:35:
Bbq workshop in eigen tuin, geweldig wat een feest. Cote de Boes top
Wajon Wajon schreef op 22 september 2018 om 08:28:
Op 15 september was het dan weer zover bij mij in de achtertuin. Ook bij mij kwam Jeroen op herhaling; Met een uitgekiend menu hebben al mijn gasten tot volle tevredenheid, smakelijk genoten. Niet alleen het Walcher spek gleed soepeltjes naar binnen, maar ook de Angus picanha en de zalmzijde werden onder het uiten van "mmmmm" geluiden gretig verorberd.
Ruud Roos Ruud Roos schreef op 12 september 2018 om 21:05:
Jeroen heeft zondag zichzelf voor de tweede keer bewezen. Hij had een prachtig menu samengesteld voor een scherpe prijs. Niet meer dan lof, iedereen was ontzettend tevreden. Zelfs de vegetariër! Nogmaals dank Jeroen en tot de derde keer 🙂
Isabel en Jan Willem Isabel en Jan Willem schreef op 9 september 2018 om 13:58:
Gisteravond hebben we een prachtig feest gehad in onze tuin! Jeroen en Bas hebben daarbij voor 60 volwassenen en een aantal kinderen een barbecue klaargemaakt wat super geregeld was! Genoten van allerlei soorten vlees, zalm en overheerlijke salades. Omdat deze heren alles uit handen namen, hadden wij alle tijd voor de gasten! Heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en overheerlijke eten! En....de gasten dachten hetzelfde erover, zij hebben ook gesmuld!
Marieke Marieke schreef op 12 augustus 2018 om 20:12:
Einde van het schooljaar een afscheidsfeest georganiseerd voor onze directie. Jeroen was hierbij aanwezig om ons van zijn overheerlijke stukken vlees te voorzien. We hebben gegeten tot we niet meer konden en het rook overheerlijk in de tuin. Bedankt Jeroen!
Richard Richard schreef op 31 juli 2018 om 19:19:
Bedankt Jeroen voor een onvergetelijke verjaardag! Samen met de familie hebben we heerlijk gegeten in onze achtertuin met super lekkere BBQ gerechten. Samen met Jeroen heb ik een meer gangen menu samen gesteld met aperitief, voorgerecht, hoofdgerechten en nagerecht. We hebben gesmuld van MOINK bal, gerookte zalm, pulled pork, spare ribs, walchers gilde spek en picanha. En als nagerecht apple crumble. Wat een topper is Jeroen en perfect geregeld! Compleet ontzorgd zodat alle aandacht naar de gasten ging. Een echte aanrader!
Hylke Nota Hylke Nota schreef op 31 juli 2018 om 13:40:
Onlangs heeft Jeroen een geweldige afscheids-bbq verzorgd, ten gelegenheid van de opheffing van onze Handbal vereniging. Wat enerzijds een minder leuke reden is voor een bbq, maakte Jeroen er een geweldige avond van! Alles was keurig voor elkaar!
Selectie Kleine Sluis Selectie Kleine Sluis schreef op 17 juli 2018 om 12:33:
Afgelopen vrijdag heeft Jeroen voor onze groep van 30 personen een heerlijke BBQ verzorgd. Vooraf een luxe pastasalade en daarna 5 gangen met allerlei soorten vlees. Fantastisch gebakken en heerlijke smaken van het vlees. Super geregeld Jeroen, een echte aanrader. Groeten van de Kleine Sluis selectie.
Hans Hans schreef op 14 juli 2018 om 20:55:
Dag Jeroen. Door de drukte in de afgelopen weken ben ik nog niet aan toe gekomen om jou te bedanken. Dus bij deze!, zeker ook voor de info die je nog nastuurde! Wij hebben genoten, veel geleerd en lekker gegeten. De workshop deden wij cadeau. De jarige heeft meteen de dag daarna een Weber kogel bbq gekocht. Extra leuk toch? Hartelijke groeten, Hans
Karin Karin schreef op 20 juni 2018 om 20:49:
Afgelopen zaterdag hebben de heren van Cote de Boes bij ons de bbq verzorgd voor een groep van 12 gasten en een klein handje vol kids. Het was allemaal uitstekend geregeld en verzorgd. Het eten was heerlijk en vele malen beter dan we ooit zelf hadden kunnen doen. Het was ook erg fijn dat we ons konden richten op onze gasten en dat verder alles voor wat betreft de bbq en salades op rolletjes liep. Bedankt Jeroen en Bas, voor de volgende bbq weten we jullie te vinden!
Rick Keijzer Rick Keijzer schreef op 16 juni 2018 om 18:51:
Afgelopen weekend met 12 mannen heerlijk gegeten en veel geleerd. Dit was een avond die niet snel wordt vergeten. Bedankt Jeroen en Bas, het was super.
Marcel Marcel schreef op 13 juni 2018 om 14:05:
Top avond gehad onder leiding van deze heren echt een aanrader de stukken vlees waren echt waar fantastisch ook de manier waarop er verteld over het vlees gewoon top
jolanda jolanda schreef op 20 mei 2018 om 19:13:
Gisteren de verjaardag van mijn man gevierd en wat was het een succes om daar Jeroen en Bas bij te hebben. We hebben allemaal heel erg genoten van hun heerlijke vlees en ook van de super lekkere salades. Als gastheer en gastvrouw hadden wij alle tijd voor onze gasten want Jeroen en bas zorgde voor alles, zelfs voor de afwas. Vandaag van al onze gasten nog een extra berichtje gehad dat ze zo lekker hadden gegeten en hadden genoten van alle luxe. Cote de boes uitnodigen voor mijn man zijn jubileum verjaardag was dan ook een gouden keus
Annemieke Bom-Clardij Annemieke Bom-Clardij schreef op 27 december 2017 om 09:53:
Wat een heerlijke avond! Tot in de puntjes verzorgd. Overheerlijk vlees wat duidelijk met liefde werd bereid maar ook zeker met liefde werd opgegeten. Dank je wel voor je meedenken, advies en het heerlijke eten! Ik zeg..tot van de zomer?